Aigües de Son Berga

A Aigües de Son Berga des 1969 sense interrupció servim als nostres clients aigua de la màxima qualitat, a preus molt competitius. Situat al vessant de la Serra de Na Burguesa, extraiem aigua de gran qualitat i lliure de filtracions d'aigües residuals i fertilitzants agrícoles. Camions Scania de darrera generació, equipats amb bombes hidràuliques per poder descarregar en llocs de difícil accés.

TRAJECTÒRIA

1969 – 1980
Descobriment del jaciment de l'aqüífer. S'inicia la comercialització de l'aigua mitjançant transportistes.

2013 – 2016
Renovació i automatització de les instal·lacions. Aigües de Son Berga inicia la comercialització mitjançant la seva pròpia flota de camions cisterna. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

2018
Renovació Completa de Flota Incorporem els nous vehicles de subministrament Scania P280 amb els darrers avenços tècnics del sector.

Actualitat
Aigües de Son Berga es consolida com un referent a l'illa, incorporant noves tecnologies i adaptant-se a les necessitats exigents dels seus clients.

HISTÒRIA DEL NOSTRE POU
Situat al vessant de la serra de Na Burguesa, extrem aigua de gran qualitat i lliure de filtracions d'aigües residuals i de fertilitzants agrícoles.


En funcionament ininterromput des de 1969, ha abastit d'aigua sense disminució en el seu nivell fins i tot en els períodes de més sequera que han afectat la nostra illa.

Des de sempre l'aigua del nostre pou ha estat qualificada com a apta per al consum humà, havent seguit totes les directrius i recomanacions estipulades per les autoritats sanitàries competents a nivell de tractament, emmagatzematge i distribució.

LA NOSTRA FLOTA

Camions Scania 18 TN, model P280, adaptat a la darrera normativa EURO 6 que li permet nivells d'emissions dels més baixos del mercat alhora que amb un consum menor gràcies a la tecnologia EGR i SCR.

Tots els camions van equipats amb bomba hidràulica impulsora per poder descarregar en llocs difícils.

Client

Aigües de Son Berga

Sector

Serveis

Treballs realitzats

Creativitat campanyes
Gestió mitjans
Inversió publicitària

aguasdesonberga2
aigüesdesonberga
aigüesdesonberga1 1
aigüesdesonberga3