Barcelo Golf

Els amants del golf es donen cita als hotels Barceló de tot el món. Hi ha fins 36 hotels amb accés al golf, ideals per a tot tipus de golfistes, des de jugadors scratch fins a jugadors bogey. Per la seva banda, els que no practiquen golf tenen infinitat d'activitats divertides a l'hotel, mentre que els golfistes tenen a la vostra disposició els millors camps de golf d'Espanya, Mèxic i Costa Rica, entre altres.

El Grup Barceló, fundat a 1931 per Simón Barceló a l'illa de Mallorca (Espanya), és un grup turístic verticalment integrat que està format per la divisió hotelera Barceló Hotel Group, que compta amb més de 250 hotels i més de 55.000 habitacions a 22 països; i per la divisió de viatges Ávoris, que disposa de més de 700 agències de viatges a 4 continents, diversos touroperadors i receptius, i fins i tot una companyia aèria. Al tancament de 2018 el grup, la plantilla del qual està formada per 33.378 persones, va obtenir una xifra de negocis de 4.383,4 milions d'euros i un EBITDA de 348 milions d'euros.

Des de 1989 la companyia canalitza la tasca social a través de la Fundació Barceló, que col·labora en projectes de salut, educació, desenvolupament econòmic i cultura de països subdesenvolupats.

Client

Barceló Golf

Lloc web

Barceló Golf

Sector

Turisme

Treballs realitzats

Disseny gràfic
Creació campanyes

Aquesta imatge es pot veure un fulletó de barcelo golf, un client que ha treballat amb l'agència de màrqueting Inventum
Aquesta imatge es poden veure tres rètols de barcelo golf, un client que ha treballat amb l'agència de màrqueting Inventum