Mar Blau

A Hotels BlueSea disposem d'allotjaments per a tots els gustos: escapades en parella, vacances en família, hotels de platja, viatges de negocis i allotjaments per a ciclistes entre moltes altres opcions.


A més, t'oferim la possibilitat d'allotjar-te a hotels amb la millor ubicació i amb una àmplia gamma de serveis que s'adapten a les teves preferències: hotels amb tot inclòs, hotels urbans, hotels adults only… Gaudeix d´unes merescudes vacances i tria l´hotel que millor s´adapti a les teves necessitats.

Som un grup jove hoteler espanyol amb seu central a Palma de Mallorca amb hotels a Espanya.

Oferim una àmplia varietat d'hotels de diferents categories que s'adapten a les necessitats dels nostres clients des d'hotels de sol i platja a hotels urbans. Les nostres principals destinacions són les Illes Canàries, Mallorca y la Costa Peninsular. Nuestra filosofía de empresa es ofrecer vacaciones para todos los bolsillos, sense baixar la qualitat del servei als nostres clients i amb un preu imbatible.

¡Descúbrenos!

Client

Mar Blau

Lloc web

Blueseahotels

Sector

Turisme Hotels
Hostaleria

Treballs realitzats

Marca
Disseny gràfic
Disseny web Màrqueting
Creativitat campanyes
Gestió mitjans
Social Media

Aquesta imatge es pot veure el logotip de bluesea en un vidre, un client que ha treballat amb l'agència de màrqueting Inventum
pancarta de Bluesea
Aquesta imatge es poden veure tres cartes de bluesea, un client que ha treballat amb l'agència de màrqueting Inventum
mar blau 21