Grup Cappuccino

El treball realitzat per Grup Cappuccino és un dels nostres principals avals. Inspirat en els cafès vienesos, un ambient tranquil i elegant, amb un servei molt atent i uns productes que prevalen la qualitat, realitzem el desenvolupament corporatiu de diferents aplicacions com a posagots, cartes de restaurant, estovalles, invitacions a esdeveniments i altres accions de promoció. A més d'un completíssim manual de franquícies.

Grupo Cappuccino és el grup líder de restaurants i cafeteries de primera qualitat ubicats als llocs més prestigiosos de les illes de Mallorca i Eivissa ia les ciutats de Madrid, València, Marbella i Gstaad.

Tenen 14 Grand Café Cappuccino, bar de sushi dos Tahini & Restaurant, els famosos Wellies a Puerto Portals ia Madrid, i des de la primavera de 2018, HOTEL CAPPUCCINO (rebranding de l'Hotel Mamá), l'Hotel Màgic de Grup Cappuccino, ubicat a l'històric i bell centre de Palma de Mallorca.

Els seus cafès, situats als llocs més privilegiats, es caracteritzen per una arquitectura i disseny increïblement únics, i per la impecable qualitat i presentació de la seva cuina.

Cappuccino és música, art i cultura, però sobretot són un grup de persones que treballen per crear una experiència veritablement especial per a cadascun dels seus clients.

Explora la col·lecció de restaurants del Grup Cappuccino. Restaurants amb la seva pròpia identitat però que comparteixen un servei i menjar excel·lents i un disseny de classe mundial.

Client

Grup Cappuccino

Lloc web

Grup Cappuccino

Sector

Hostaleria i restauració
Oci

Treballs realitzats

Creativitat campanyes
Disseny gràfic
Producció videogràfica

caputxino 1
caputxino
caputxino
caputxino 2