Iberostar

El Grup Iberostar és una empresa multinacional espanyola dedicada al sector turístic des de 1956, amb seu a Palma de Mallorca (Espanya). Actualment, aquest grup està format, entre altres, per Iberostar Hotels & Resorts (divisió hotelera), Iberoservei (divisió receptiva) Iberostat (divisió immobiliària) i Club Iberostar.

PASSIÓ PER L'EXCEL·LÈNCIA

Som detallistes. Cuidem de tu i de tots els detalls que t'acompanyen durant la teva estada amb nosaltres als nostres hotels.

COMPROMESOS AMB EL FUTUR

Som responsables. Amb més de 60 anys treballant per un model de turisme que té cura de les persones i de l'entorn, som la primera cadena hotelera al món lliure de plàstics des de 2020 i estarem lliures de residus a 2025 i empremta de carboni neutral a 2030.

ON NEIX LA MÀGIA

Som blaus. El 80% dels nostres hotels estan localitzats a primera línia de l'oceà, una mostra més de la nostra passió pels fons marins i per la protecció del nostre entorn.

SOM EL QUE MENGEM

Som delicats. Els nostres xefs us esperen amb els plats més saludables, fent de cada experiència gastronòmica una cosa única durant la teva estada amb nosaltres.

CUIDEM ELS DETALLS

Som genuïns. A través de la nostra decoració i arquitectura personalitzades, som capaços de fer-te sentir a casa sense perdre l'essència del nostre hotel, i alhora gaudir de la teva estada sense recordar-te que el temps existeix fora de l'hotel.

Coneix-nos millor

Client

Grup Iberostar

Lloc web

Iberostar.com

Sector

Turisme Hotels
Hostaleria

Treballs realitzats

Disseny logo
Manual identitat corporativa
Màrqueting

En aquesta imatge apareix iberostar, un cas d'èxit de l'agència de publicitat i màrqueting en línia Inventum Marketing
iberostar 1 1