Arquitectes Icazar

ICAZAR va sorgir com un grup, el qual volia donar resposta als exigents propietaris que adoraven la seva combinació de creativitat amb una disciplinada atenció al detall. Durant tot el procés, des de la planificació a la gestió de projectes, passant per l'acabat dels interiors, el client compta amb un soci capaç de processar les idees d'una manera intel·ligent, de pensar per endavant i de garantir que totes les peces del procés de construcció encaixen entre si, amb una planificació precisa i duta a terme amb estil.

EQUIP

Amb el nostre equip format per arquitectes, aparelladors, gestors de projectes i un controlador financer especialitzat en la construcció, ens encarreguem dels interessos dels contractistes per estructurar una línia clara a les obres, tant en el terreny financer com en el disseny .

La nostra oficina, que cobreix cinc idiomes, està especialitzada a més en el desenvolupament de les qüestions legals específiques de les obres i els temes relatius a les llicències d'obres, en la comptabilitat financera de societats i projectes de construcció.

COL·LABORADORS

Com a manufactura del sector immobiliari, ICAZAR es preocupa per la cadena de valors en conjunt, des del nivell inicial del concepte fins a la finalització i la venda, passant pel procés de planificació i la construcció. Per això, en funció de cada projecte, treballem juntament amb un gran nombre de col·laboradors a tot el món.

Al llarg dels anys, hem desenvolupat una forma de col·laboració molt especial, basada en la confiança i en els estímuls, amb Carlos Ott, BM Economistes & de la Mata Advocats e Inventum Comunicació. Ells sempre són al nostre costat com a col·laboradors tant en les qüestions quotidianes com en els projectes més exigents.

Client

Arquitectes Icazar

Sector

Arquitectura

Treballs realitzats

Disseny web
Disseny gràfic
Imatge corporativa
Creativitat campanyes
Gestió mitjans
Inversió publicitària

icazar4
icazar
icazar3
icazar7
icazar1
icazar6
icazar2
icazar5
icazar8