Oli Barcenas

D.M.B GESTION DE RESIDUOS SL, amb nom comercial “Oli Bárcenas”, es un gestor de residus especialitzat en la recollida d'oli vegetal usat cumpliendo con todas las obligaciones estipuladas para las empresas y organizaciones que operan en este sector.

Oli Bárcenas es va crear a 2009, quan va retirar per primera vegada oli vegetal usat, des d'aquell moment, no han deixat de créixer, però no va ser fins 2011, després de la dissolució de la que va ser la seva primera relació comercial, quan es va proposar oferir l'optim servei a les illes i renovar el que, fins aleshores, era el servei que oferia el sector.

Oli Bárcenas es considera una empresa innovadora. Intentar resoldre i adaptar-se sempre a les necessitats del sector “HORECA” és, any rere any, el seu principal objectiu.

Són nombrosos els èxits aconseguits per l'empresa, però va ser a 2013, quan Olí Bárcenas es va proposar no només donar el servei òptim als seus clients, sinó convertir-se en un referent de les illes sense oblidar les garanties i la qualitat del servei que ofereix als seus clients, pilar principal que els diferencia, sorgint així la societat actual.

Client

Oli Barcenas

Lloc web

OliBarcenas

Sector

Residus

Treballs realitzats

Imatge Corporativa
Disseny Web
Camió
Gestió mitjans