Sampol

Sampol Enginyeria i obres’ és una empresa familiar amb renom internacional.

Ha participat en projectes d'enginyeria a aeroports, muntat centrals d'energia i cogeneració i sistemes de comunicacions, entre altres.

Des de l'inici, el seu repte més gran ha estat renovar i modernitzar la imatge de la marca per abordar un ambiciós projecte d'identitat corporativa.

Un altre camp d'actuació ha estat posar en marxa una Campanya en Premsa que donés a conèixer els projectes d'innovació a l'àrea d'energia i elaborar una Estratègia de Comunicació que inclogués una tasca intensa del Gabinet de Premsa.

Som una companyia mallorquina amb més de 85 anys d'experiència al sector elèctric que facturem electricitat amb garantia d'origen 100% renovable a particulars i empreses, generant sorprenents estalvis.

Si estàs buscant entre les empreses d'electricitat de Palma de Mallorca una que marqui la diferència tant en el servei com en la tarifació, acabes de trobar-la.

A SAMPOL Energia, portem més d'una cambra de segle comercialitzant energia neta i de qualitat amb unes tarifes completament adaptades a les necessitats dels nostres clients. Amb opcions que abasten des de preus fixos durant tota la durada del contracte fins a les alternatives lliures i adaptables, el nostre objectiu és oferir l'alternativa perfecta a serveis energètics.

La fama i la trajectòria de SAMPOL vénen marcades, des de fa dècades, convertir-nos en el referent de la comercialització d'energia eficient i sostenible a les Balears. D'aquesta manera, comencem a treballar per aconseguir més per a tots els nostres clients per menys.

Client

Sampol

Lloc web

Sampol.com

Sector

Energia

Treballs realitzats

Manual d'identitat corporativa
Creativitat campanyes
Gestió mitjans Inversió publicitària

sampol2
sampol