L'agència

30 anys d'experiència ens avalen

Creiem que les grans experiències creen grans marques i cada interacció amb la marca ha de ser memorable.

En aquesta imatge es veu l´equip d´Inventum
Inventum és una agència que neix a 1989 com a narradors visuals i que ha anat evolucionant fins a especialitzar-se en màrqueting digital. Oferim una gamma de serveis que inclouen estratègia de màrqueting, màrqueting digital, gestió de xarxes socials, relacions públiques, disseny web, analítica web, disseny gràfic, SEO, màrqueting de contingut, creació de marca i identitat corporativa.

El nostre treball ajuda que les marques es converteixin en part de la cultura quotidiana i es relacionin amb els consumidors a les seves vides diàries. Inventum brinda idees creatives per a marques ambicioses que l'ajuden a forjar relacions sòlides amb els clients. La nostra força rau a connectar les persones a través d'idees poderoses que tenen un significat i integrant-les a totes les plataformes de comunicació rellevants.

Una millor comunicació condueix a una millor col·laboració i crea els millors resultats.

Com treballem

A Inventum oferim un servei integral començant per un estudi de la marca o de la futura marca i acabant per portar els nostres clients al capdamunt, incloem des dels components creatius fins a la presentació d'anàlisis i informes. Ens preocupem per guiar, acompanyar i aconsellar els nostres clients per tot el procés de creació, implantació i manteniment de totes les campanyes. El nostre equip us ajudarà a crear i administrar qualsevol actiu que necessiteu, prestant molta atenció al moment en què es troba el mercat. Ens encanten les estadístiques i l'anàlisi en temps real, això ens garanteix la possibilitat d'ajustar a cada moment les campanyes per aconseguir els millors resultats.

Qui som

En aquesta imatge apareix Emilio el CEO d'Inventum Marketing

Emilio

CEO

En aquesta imatge apareix Maria, la directora de Comptes d'Inventum Marketing

Maria

Directora de Comptes

En aquesta imatge apareix Marta, el director de màrqueting d'Inventum Marketing

Marta

Directora de Màrqueting

Inventum Desenvolupador web

Javier

Desenvolupador Web

Daniel

Dissenyador Gràfic

Albert

Dissenyador Gràfic

La teva història

Continua aquí..

Marca / Disseny web / Disseny gràfic / Màrqueting en línia / Creativitat

Serveis flexibles i solucions eficaces.

La teva Agència de Màrqueting

Palma de Mallorca